Leer je paard begrijpen

Het beste voor ons paard willen we allemaal. Om optimaal te trainen heb je kennis nodig over hoe jouw paard leert, hoe jouw paard biomechanisch functioneert, en hoe je die kennis combineert met training en dressuuroefeningen in de praktijk.

Die kennis zat tot nu toe weggestopt in dikke boeken, lange opleidingen en ingewikkelde theorie, waarbij de link naar de praktijk moeilijk te maken was. Nu niet meer! Dressage2Learn leert je aan de hand van videotrainingen op eenvoudige wijze jouw paard te begrijpen, gezond te houden en samen plezier te hebben in plaats van frustratie. Uniek aan Dressage2Learn is de vertaalslag van biomechanische en mentale kennis naar de praktijk.

In verschillende videocursussen leggen we in eenvoudige concepten uit hoe je jouw paard optimaal traint, gezond houdt en leert begrijpen. Rijtechnische aspecten en alle dressuuroefeningen worden uitgelegd aan de hand van biomechanica, trainingsconcepten en leerprincipes.

Wil je begrijpen waarom bepaalde dingen met rijden niet lukken? Weten hoe dit wél kan lukken? Beter leren communiceren met je paard? Wat is over de rug rijden? Hoe bereik ik dat? Hoe ziet een correct appuyement of een galoppirouette eruit? Hoe leer ik dat? Hoe ga ik om met mijn eigen mentale issues? Hoe zit een paard nu eigenlijk in elkaar? Je zult antwoorden vinden op al je vragen in de online cursussen van Dressage2Learn!

biomechanica-trainingsconcepten paard